Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Om oss

Barn er forskjellige. Det er foreldre også. De har ulike arbeidssituasjoner og er i ulike livssituasjoner. De har forskjellige behov og de gjør ulike valg. Derfor er det viktig at det finnes ulike og fleksible tilbud i denne byen til foreldre som ønsker noe annet en barnehage for sine barn i de første leveårene.

Kløverveien barnepark er en klassisk barnepark i grønne omgivelser, et leke- og aktivitetstilbud under oppsyn av to voksne parkansatte for barn fra 1 år til skolestart. Parkleder Liv har vært parktante i Kløverveien i 18 år.

Kløverveien barnepark er en privat, foreldredrevet barnepark som drives som en ideell organisasjon på non-profitbasis. Her boltrer barna seg i et flott og variert utemiljø og tilbringer ca. 1 time innendørs hver dag med spising, sang og høytlesning.

Mange av foreldrene i parken har bevisst valgt park fremfor barnehage, og mener kortere dager er bra for de minste barna. Samtidig er de opptatt av at barna skal få utfolde seg utendørs i samvær med andre barn i trygge omgivelser. Parklivet byr på mye frisk luft og et lite, nært miljø for barna.

Den gamle, trekkfulle parkhytta er i juni 2016 erstattet med en splitter ny parkhytte som er bygget opp fra grunnen. Den nye parkhytta er en kopi av den gamle hytta, som hadde verneverdi. Ny hytte er kommet i stand som et samarbeidsprosjekt mellom Byantikvaren og Omsorgsbygg. Den nye hytta holder moderne standard og har bl.a. varmekabler i gulvet, noe som sørger for et lunt og trivelig innemiljø for store og små.

 

Markeringen av ny parkhytte 21. juni 2016 ble omtalt i Aftenposten og i Nordre Aker Budstikke, og på hjemmesiden til Byantikvaren.

 

I 2011 fikk parken tre nye lekeapparater: et vippedyr med støtte fra Lions Berg og "Giraffen klatrestativ" og "Verkstedet" med støtte fra Bydel Nordre Aker.


Kløverveien barnepark © 2019 | Sorentio AS er nettsideleverandør.